Videoproductie in Leuven & ver daarbuiten

 

Je bent op deze website beland, dus gaan we er gemakkelijkheidshalve vanuit dat je overweegt om een video te (laten) maken. Misschien heb je zelfs al een concreet idee in je hoofd over hoe die er precies moet uitzien…

Op voorhand alvast deze disclaimer: wij zien video als een middel, niet als een doel op zich. Wat hoop je concreet te bereiken met die reeks bewegende beelden? Da’s het klompje goud waar we eerst samen naar op zoek gaan. Pas als we dat hebben boven gehaald, gaan we brainstormen over scènes of invalshoeken voor interviews bedenken. Niet eerder.

Strategie, da’s wat het verschil maakt

Aan het einde van onze samenwerking ga je misschien niet naar huis met de video die je wou. Wel met de video die je nodig hebt om jouw doel(en) te bereiken.

thumb_up

Wij zijn 100% zeker een match als…

 • check
  Jij bereid bent om eruit te springen in een zee van middelmatige video content
 • check
  Je openstaat voor advies van een videomaker met meer dan 20 jaar ervaring in het vak
 • check
  Je resoluut durft kiezen voor een video waarmee je van volgers & fans klanten maakt
thumb_down

Je contacteert ons beter niet als…

 • close
  Je iemand zoekt die exact dezelfde video kan maken als die van jouw concurrent
 • close
  Je geen zin hebt om kritisch na te denken over het doel van de video
 • close
  Je een Hollywoodproductie verwacht, terwijl je enkel budget hebt voor een studentenfilm

De goudmijn al eens verkennen?

Onze keuzehulp stelt je enkele gerichte vragen over wat je concreet verwacht van die  toekomstige video. Koplamp aan & gaan!

Start de keuzehulp
arrow_forward

Geen spam, en je bent klaar in minder dan 2 minuten

Over Eye Trix & David

David Van de Weyer (1976) studeerde animatiefilm aan KASK te Gent. Hij werkte jarenlang voor gekende mediaspelers als Ketnet, VTM, 2BE en Warner Bros, waar hij veel ervaring opdeed met het maken van 2D & 3D-animaties.

Sinds 2018 deelt David zijn expertise rond video & storytelling met de klanten van Eye Trix: allemaal bedrijven & organisaties die video strategisch willen inzetten. Met knappe bedrijfsfilms, handige explainer videos en pakkende testimonials zetten zij zichzelf op de kaart als dé referentie binnen hun vakgebied.

Zij connecteren al met hun doelpubliek via video

Businezz Booster

Video marketing campagne

“Samenwerken met Eye Trix is een investering. Het gaat u meer opbrengen dan dat het u kost. En welke ondernemer droomt daar niet van?”

Luc Den Hond
Luc Den Hond
Co-founder
 

Cineventure

Co-regie & Artistieke regie animatiefilm “Heksenfee”. Kortfilm persoonlijk geselecteerd door Whoopi Goldberg op het gerenommeerde Tribeca filmfestival in New York

“Een doelgerichte en creatieve samenwerking. Binnen de tijd en binnen het budget. Met als resultaat een succesvolle kortfilm die wereldwijd wordt vertoond!”

Cedric Igodt
Cedric Igodt
Producer
 

Orzeon

Explainer video en klantengetuigenissen video’s

“De resultaten zijn merkbaar omdat de getuigenissen van mijn klanten mooi in beeld zijn gebracht. Ook hun zaak is mooi in beeld gebracht . Het was alvast een eerlijke en vlotte samenwerking.”

Thibaut Martien
Thibaut Martien
Zaakvoerder ORZEON debiteurenbeheer
 

Sanza

Geanimeerde explainer video’s, montage videocampagne

“Eye Trix vat heel snel de briefing en handelt in die mate dat er heel weinig tijd verloren gaat. We kunnen heel snel gaan filmen en produceren. Na de montage zijn er weinig correctierondes, wat wij heel positief vinden. De resultaten zijn altijd goed!”

Chris Helzen
Chris Helzen
Oprichter Sanza publiciteitsbureau
 

VideoBiz

Landing page video’s

“We weten met de ogen dicht dat we Eye Trix bij onze klanten kunnen langs sturen. Ze zijn zeer flexibel, de service is top. Het resultaat is heel professioneel ”

Sebastiaan Van Overstraeten
Sebastiaan Van Overstraeten
Productieverantwoordelijke Videobiz
 

XL-TRAINING

Veiligheidstraining

“Ik voelde aan dat ik video miste om XL training in de markt te zetten. Het voelde aan als een obstakel. Door samenwerking met Eye Trix is dit echter snel opgelost. Ze werken met een team dat je heel snel geruststelt. Onze online visibiliteit heeft een enorme boost gekregen. Dit heeft automatisch een groei van onze onderneming teweeg gebracht.”

Barbara Van Dommel
Barbara Van Dommel
Bedrijfsleider Xl-Training
 

Clients we worked with