Een whymonial, wat is dat voor een beest?

De kans is heel groot dat je nog nooit van een whymonial hebt gehoord. Waarom we dat zo zeker weten? Omdat het een term is die we zelf bedacht hebben :-)

Whymonial = testimonial video over jouw why

In een whymonial video zoomen we in op wat jouw bedrijf uniek maakt. Via straffe interviewtechnieken laten we jou als zaakvoerder vertellen over wat jouw vuur doet branden, waarom je elke dag doet wat je doet voor jouw klanten.

Het resultaat? Een video waar jouw enthousiasme, vakkennis en passie vanaf spatten. Waarmee je de bezoekers van jouw website of sociale media moeiteloos transformeert van volgers naar klanten. Zelfs wanneer je nog nooit voor een camera hebt gestaan.

Voorbeeld Whymonial Vergo Inox:

 

Zij connecteren al met hun doelpubliek via video

Businezz Booster

Video marketing campagne

“Samenwerken met Eye Trix is een investering. Het gaat u meer opbrengen dan dat het u kost. En welke ondernemer droomt daar niet van?”

Luc Den Hond
Luc Den Hond
Co-founder
 

Cineventure

Co-regie & Artistieke regie animatiefilm “Heksenfee”. Kortfilm persoonlijk geselecteerd door Whoopi Goldberg op het gerenommeerde Tribeca filmfestival in New York

“Een doelgerichte en creatieve samenwerking. Binnen de tijd en binnen het budget. Met als resultaat een succesvolle kortfilm die wereldwijd wordt vertoond!”

Cedric Igodt
Cedric Igodt
Producer
 

Orzeon

Explainer video en klantengetuigenissen video’s

“De resultaten zijn merkbaar omdat de getuigenissen van mijn klanten mooi in beeld zijn gebracht. Ook hun zaak is mooi in beeld gebracht . Het was alvast een eerlijke en vlotte samenwerking.”

Thibaut Martien
Thibaut Martien
Zaakvoerder ORZEON debiteurenbeheer
 

Sanza

Geanimeerde explainer video’s, montage videocampagne

“Eye Trix vat heel snel de briefing en handelt in die mate dat er heel weinig tijd verloren gaat. We kunnen heel snel gaan filmen en produceren. Na de montage zijn er weinig correctierondes, wat wij heel positief vinden. De resultaten zijn altijd goed!”

Chris Helzen
Chris Helzen
Oprichter Sanza publiciteitsbureau
 

VideoBiz

Landing page video’s

“We weten met de ogen dicht dat we Eye Trix bij onze klanten kunnen langs sturen. Ze zijn zeer flexibel, de service is top. Het resultaat is heel professioneel ”

Sebastiaan Van Overstraeten
Sebastiaan Van Overstraeten
Productieverantwoordelijke Videobiz
 

XL-TRAINING

Veiligheidstraining

“Ik voelde aan dat ik video miste om XL training in de markt te zetten. Het voelde aan als een obstakel. Door samenwerking met Eye Trix is dit echter snel opgelost. Ze werken met een team dat je heel snel geruststelt. Onze online visibiliteit heeft een enorme boost gekregen. Dit heeft automatisch een groei van onze onderneming teweeg gebracht.”

Barbara Van Dommel
Barbara Van Dommel
Bedrijfsleider Xl-Training
 

Clients we worked with